Saturday, 31 December 2011

Handphone baru ..



Aku baru beli f0n baru ,nf0n xperia mini pro.. baru sebulan pkai fon nie, s0 far takde masalah ! cantek pon cantek !!Aku suke sangat! abang aku suroh aku pilih samada nak fon xperia mini pro or samsung galaxy ! hadoihh, pless laa abang kuuu....aku takde hati n tak minat lgsong kt fon samsung galaxy tuh!

Sebenarnya... aku dah lame usha fon xperia mini pro nie, kalau aku beli fon samsung tuh!rasa menyesal plak ..kempunan la oiiii ! 

Aku tetap jugak dengan keputusan aku nak fon tuh ..lantak la orang lain nak kate apa! bukan diorang yg pkai, aku yg pkai .. luv my xperia mini pro!!

Yang best nya dapat  usha video kpop 24 hours ..Huh,puas2x ! haha ...da laa skrin cantekk and jelas ..takde lah mcm fon lame gelap dan kabur je ! 

Seronok!!tak habis-habis aku download vide0 klip lagu beast ! ...

Jangan jeles!!!!


Thanks for read Miss Sunshine Story!

1 comments:

Atiey said...

kepoyoan la kmu..hahaha