Thursday, 12 April 2012

Jumpa Shaheizy Sam & Zain


Haipppp semua selamat pagi ya..pagi pagi sebegini amat baik bangun awal untuk kesihatan badan.okeh nak bercerita sket.lama dah tak menghupdate cerita terkini.Aku baru sahaja berada di kg setelah bekerja hampir 3 bulan jugak lah dekat KL.Hah sebelum nie aku dah story aku memang jumpa artis saje..asyik-asyik artisss..artisss..Korang nak tahu tak aku jumpa artis sape kali nieh :p



Mase aku jumpe Shaheizy Sam nie , aku tngah sibuk scan2 barang customer pastu tetiba je aku terpandang kat dia . %%!@&..Tuhan jer yang tahu perasaan aku time tuh!!!
Dia beli buah betik je, sayangnya customer kat kaunter aku da penuh . dia pi kat kaunter belakang kalau kaunter aku  free.. heerrmm da komfemm dia mai sini,hehehehe ! cutee je dia neh .




Perggghhhhh...meletop kebabow aku jumpa dia..Fuhhh terkejut agai nak keluar biji mata..ahaha..da r sweet lak uh ..haihhh



Thanks for read Miss Sunshine Story!

2 comments:

Atiey said...

cewahh

Cik Aya said...

walawehhhhhh..dari mata jatuh ke hati loh